3 – Say “Cheesecake”

Afbeelding

 

In de Delicious. van april is een artikel gewijd aan cheesecake in diverse soorten en maten. Nog nooit gemaakt, dus dat werd wel eens tijd. Vroeger was de “monchoutaart” een tijdje een hip iets en dan met kersen als topping, maar om de een of andere reden heb ik die toen nooit gegeten. Het leek me wijs om maar eens te starten met de basis cheesecake met roomkaas, vanille, digestieve koekjes en een topping van aardbeien. Een “grote” versie gemaakt in de springvorm en dus voor 12 personen. Gelukkig hebben we hem niet met z’n drietjes hoeven opeten, want dat lijkt me niet echt gezond.

Voor een eerste poging was ik niet ontevreden met het resultaat, al zou de topping wat zuurder mogen (maar dat is mijn mening).

Voor de liefhebbers komt het recept er nog aan…

 

Bron: delicious.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s