Tijd voor kruiden uit eigen tuin

Het begint langzaamaan te kriebelen, het weer wordt steeds beter en het onkruid kun je bijna zien groeien. Aan de slag dus en een paar uur de tuin in duiken om wat onkruid te wieden en hier en daar wat te reorganiseren. 

Chinese bieslook
Kruiden uit eigen tuin

Nu heb ik al verschillende kruiden in mijn tuin: salie, lavendel, bieslook en bieslook met een knoflooksmaak (heeft vast een eigen naam, maar zou het niet weten). De rozemarijn is vorig jaar gesneuveld en ook de tijm heeft zijn beste tijd gehad. Tijd dus voor een uitstapje naar het tuincentrum om wat nieuwe kruiden aan te schaffen.
Niet meteen te hard van stapel lopen is moeilijk, maar ik heb me ingehouden. Om te beginnen is de keuze gevallen op tijm en rozemarijn, peterselie, laurier, basilicum en Surinaamse rode peper. De rode peper ken ik niet, dus ben benieuwd of die erg heet is. Nu nog een plekje zoeken in de tuin voor dit alles (zonnig en uit de wind) en dan maar afwachten of het wat gaat doen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s