Even er tussen uit

Het zal de komende twee weken een beetje rustig zijn. Van het testen van recepten zal niet zo veel terecht komen omdat ik er eventjes tussenuit ben.
De reis gaat per camper naar Frankrijk. Op dit moment staan we kou te lijden op een camping in Luxemburg. Ben erg blij met de verwarming.

Ons avondeten bestond uit een gigantische pizza, gebakken door een Italiaan. Leuk, zit je in het franstalige deel van Luxemburg en dan hoor je de bediening in het Italiaans tegen de kok praten.

image
Pizza quattro stagione

Auteur: Anja

Hallo, leuk dat je er bent! Om met al mijn bewaarde recepten eindelijk eens wat te gaan doen ben ik dit blog begonnen. Een van mijn favoriete bezigheden is bakken; van brood, gebak tot hartige baksels, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ook probeer ik zo veel mogelijk met de seizoenen mee te koken en pakjes en zakjes te mijden. Mijn inspiratie haal ik uit bewaarde (familie)recepten maar ook uit kookboeken en van internet. Veel leesplezier! Anja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s