Lac de Naussac, Llanguedoc-Roussillion

Vandaag zijn we op een camperplaats belandt bij het plaatsje Langogne. Eindelijk hebben we goed weer. Het zonnetje schijnt, we staan aan de rand van het meer met een schitterend uitzicht. Dit voelt als vakantie!
Vlakbij de camperplaats is ook een hotel waar ’s middags al een speenvarken aan het spit draait. H reserveert zodat we er ’s avonds kunnen gaan eten. Als we aankomen ruikt het er heerlijk. We kiezen een plekje -met zicht op het meer- en wachten onder het genot van een biertje.
Het menu bestaat uit een tabouleh vooraf, dan het vlees met in de schil gebakken aardappelen en als dessert een panna cotta.
De tabouleh is heerlijk fris en kruidig. Het vlees is de ster van de avond geserveerd met een peper-roomsaus. De aardappelen zijn in de opvangbak van de grill gebakken in het bakvet van het varken. De panna cotta was vast lekker met vers fruit, maar ik lust dus geen pudding. Uitzondering zijn chocolademousse en cheesecake, maar dat kun je geen pudding noemen. Tenslotte nog een café, is espresso en we rolden tevreden terug naar de camper.

Laat de rest maar komen… Het begin was al goed!

 

One thought

  1. Hallo vakantiegangers. Jullie zijn al goed “afgezakt” naar het zuiden. Geniet maar lekker van het mooie weer en lekker eten en drinken.
    Hier hebben we een paar redelijk mooie dagen gehad, het weekend wordt wat wisselvalliger en daarna weer meer zon.
    Bonsoir, Frank en Marlie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s