Vakantiekeuken

image

Als kind al waren mijn ogen groter dan mijn buik. Tegenwoordig heb ik dat met eten niet meer, maar wel als het om inrichten gaat. Ik meen altijd dat ik meer plek heb dan in werkelijkheid. Zo ook met mijn vakantiekeuken, met als gevolg dat mijn koekenpan nog net in het kastje past. Bovendien neemt hij zó veel plaats in op de kookplaat, dat er voor andere pannen geen plek meer is.
Gevolg van dit alles is dan weer dat ik op vakantie nogal wat zeilen moet bijzetten om iets lekkers op tafel te zetten. Nu lukt dat wel met eenpansgerechten, of als je kiest voor couscous of rijst als bijgerecht.
Och, het valt eigenlijk wel mee. Betekent wel dat de komende recepten vakantie eten ofwel makkelijk en snel klaar te maken zijn.

Volgende aanschaf wordt een kleine wok… dan kan die koekenpan eruit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s