Fast food op Franse wijze

We zijn onderweg, eindelijk “grote” vakantie. Het plan is via Belgie, Luxemburg en Frankrijk af te zakken naar Spanje. De eerste reisdag tellen we niet mee want deze eindigt bij Maastricht met een defect slot van de “achterdeur”. Gelukkig vinden we (hoera voor internet) een garage.
De tweede, lange, reisdag eindigt in Joinville (Frankrijk) op een camperplaats die Halte Nautique heet. Gelegen aan het Marne-Rijn kanaal is het ook een aanlegplaats voor rijnaken. We zijn helemaal gaar als we tegen zessen het stadje binnen rijden. We besluiten snel even een en ander in te slaan voor een snelle maaltijd, in koken hebben we nu echt geen zin meer. Een Franse fastfood maaltijd halen we dus niet bij de M.

Fast food op z'n Frans

Wat belandt er in ons mandje: 1 stokbrood, een stuk Bretonse paté, jambon fumée (rauwe ham), brie, port salut en sla. Tomaatjes en olijven liggen in de koelkast, een dressing is zo gemaakt.
Lekker glaasje wijn er bij en voila, c’est bon!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s