Alles weer normaal

 

Na drie weken Frankrijk gaat de vakantiemodus op standby en schakelen we weer terug naar de basis. Dat betekent het einde van het dagelijkse stokbroodje. De croissants en pain chocolats hebben we uit gezondheidsoverwegingen niet iedere dag genuttigd. Je kunt ook té veel van het goede (lees roomboter) binnen krijgen. 

Het eerste wat ik doe als we thuiskomen? De wasmachine vullen en een wasje draaien. Dan in de vriezer kijken of er nog brood ligt. Afgezien van een half zelf gebakken rozijnenbrood (hoera) zullen we het morgenochtend met beschuit en knackebröd moeten doen. Een kommetje Franse yoghurt met cruesli hebben we ook nog wel. 

Om maar weer helemaal terug te komen in mijn routine heb ik om 8 uur vanavond een poolish/voordeeg klaargezet. Zo kan ik morgenochtend om 8 uur al aan de slag voor het eerste zelf gebakken brood na drie weken. Heb het stiekum toch wel gemist, het broodbakken.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s