Ravioli gevuld met spinazie en ricotta, geserveerd met salieboter

Een maand geleden heb ik voor het eerst ravioli gemaakt, samen met een vriendin. Dit was zo leuk dat ik besloot het thuis nog eens te herhalen. Ik had het recept niet, maar na wat onderzoek op internet heb ik er het volgende van gemaakt. De eerste keer heb ik alleen foto’s kunnen maken van de pasta.
Het recept en de bereidingswijze vind je in de eerste post over deze ravioli (klik hier).

Ravioli met spinazie en ricotta

Ravioli (2)

6 thoughts

  1. Hallo Eems,
   Vers pastadeeg kun je in ieder geval invriezen, dat is geen probleem. Ik neem aan dat het met de ravioli ook moet kunnen. Het lijkt me dan wel verstandig om er voor te zorgen dat ze niet aan elkaar plakken door er bijv. velletjes bakpapier tussen te leggen. En hier ook rekening mee te houden bij het ontdooien.
   Anja

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s