Gebakken (hele) uien met tijm en roomboter

Voor wie vandaag niet aan de BBQ gaat, hier een receptje voor gebakken uien. Heerlijk als bijgerecht bij… ja, waarbij eigenlijk niet? De uien worden door het bakken heerlijk zacht en zoet, tijm en roomboter zorgen hier voor een extra accent. Wij aten het bij de bonenstoof van Limabonen, maar omdat het vrij neutraal van smaak is, past het overal wel bij.
Uienuit de AF (4)-001
Heb je net niet voldoende groenten in huis, of heb je zin in iets extra’s, aan de voorbereiding zal het niet liggen, je bent er zo mee klaar. Een gerechtje met maar 3 ingrediënten (olie, peper en zout tel ik niet mee), waarvan je de uien meestal wel standaard op voorraad hebt. En als het eenmaal in de oven / Airfryer staat heb je er geen omkijken meer naar.

Klik hier voor het recept van deze heerlijke gebakken uien vind je op The Amazing Kitchen.

Uienuit de AF (1)

Limabonen in Mediterrane tomatensaus (6)-001

Auteur: Anja

Hallo, leuk dat je er bent! Om met al mijn bewaarde recepten eindelijk eens wat te gaan doen ben ik dit blog begonnen. Een van mijn favoriete bezigheden is bakken; van brood, gebak tot hartige baksels, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ook probeer ik zo veel mogelijk met de seizoenen mee te koken en pakjes en zakjes te mijden. Mijn inspiratie haal ik uit bewaarde (familie)recepten maar ook uit kookboeken en van internet. Veel leesplezier! Anja

5 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s