De Lovely Blogger Award

Door missbeautycake werd ik genomineerd voor deze leuke award, bij deze mijn dank! Er circuleren verschillende awards rond in bloggerland, blijft leuk om mee te doen.
Doel is -denk ik- om ook eens iets over jezelf te vertellen. Dat doe ik niet zo heel vaak, bij deze dus een iets persoonlijker stukje.

Wat houdt de Lovely Blogger Award in:

 • Je bedankt degene die jou heeft genomineerd
 • Je deelt 7 feiten over jezelf, een foto mag ook
 • Je voegt deze regels toe aan je blog
 • En tenslotte nomineer een aantal andere bloggers en het lijkt me logisch dat je ze even laat weten dat je ze genomineerd hebt.

Daar gaan we dan:

 1. Brood bakken is mijn grootste passie, in de keuken dan. Zelf gebakken brood smaakt geweldig, is puur en heeft geen smaakversterkers of conserveermiddelen nodig. En ja, je bent er wat uurtjes zoet mee, maar ik zie het ook als ontspanning of misschien zelfs wel als meditatie. Heerlijk, met je handen in het deeg!
  P1030717
 2. Verder hou ik gewoon van bakken, of het nou zoet of hartig is, dat maakt niet zo heel veel uit. Het liefst zou ik elke dag de oven gebruiken. Daarom eten we onze worteltjes alleen nog maar uit de oven en als het even kan maak ik ook een “oventoetje”. Dat laatste helaas niet elke dag met het oog op het gewicht van mijn huisgenoten.
 3. Slagroom! Op ijs, taart en in de koffie, maar soms net zo lief zonder iets erbij op een lepel, als het moet stiekem in de keuken achter de koelkastdeur. Probleempje is dat ik het niet verdraag -snik- ik krijg er zelfs behoorlijk last van. Reden dat ik het zelden eet, maar soms kan ik het niet laten en neem ik de lasten voor lief.
 4. In een vorig leven ben ik waarschijnlijk een hamster geweest. Geef mij iets in handen en ik wil het bewaren. Stapels oude (kook)bladen, (kook)boeken, maar ook andere spullen als vaasjes, doosjes, stenen. Van vakantie breng ik ook altijd een doos schelpen/stenen en gedroogde zaden mee naar huis. Tot groot verdriet van de Man, zeker met het oog op punt 6.
 5. Er gaat niets boven de geur van citrusvruchten. Het kan bijna niet anders of er zit een gelukkigmakend stofje in – althans voor mij. Een grote favoriet is mijn zelfgemaakte sinaasappeljam met kruiden. Verder belandt er bijna altijd een stukje citroen bij de kip of vis… Zelfs in mijn favoriete parfum zit het. Oh, en dan die Rituals Sweet Orange en Cedar Wood!
 6. We gaan verhuizen! Ons huis is verkocht en we hebben wel iets op het oog, maar dat is nog niet definitief. Dat is best spannend…  waar komen we straks terecht, krijgen we weer zo’n leuke buurt/buren en -ook niet onbelangrijk- hoe gaat mijn nieuwe keuken er uit zien?!
 7. Ten slotte: ik ben -diep in mijn hart- een kattenmens, de Man is een kattenhater (in een lichte vorm) en daarom hebben wij een hond, genaamd Nora. Onze lieve hoogbejaarde, vrolijke en altijd hongerige labrador.

 

Zo, genoeg over mijzelf, al zou ik nog veel meer kunnen vertellen maar dat bewaar ik wel tot een volgende keer. Ik geef het stokje door aan:

Simone van Foodquotes
Violet van Violet Kookt!
Noor van NoNo’s Kitchen
Debbie van Deb’s Bakery & Kitchen

Neem alvast een kijkje bij deze vier dames die ik al een tijdje volg, het is zeker de moeite waard!

One thought

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s