The Amazing Kitchen – Hét kookboek voor de airfryer

Voor mij persoonlijk was 2016 wel een heel bijzonder jaar. Het jaar waarin ik samen met Simone (oudste dochter) begon aan een nieuw avontuur.

Sinds ik vorig jaar een airfryer kocht omdat ik vette gerechten nu eenmaal niet verdraag, ben ik steeds meer in de ban geraakt van de mogelijkheden die de airfryer biedt. Na Simone ook aangestoken te hebben, zijn we gestart met The Amazing Kitchen, een website met recepten uit de airfryer.

De website was meteen al een succes, vooral omdat er op het gebied van Nederlandstalige recepten niet veel te vinden was. De volgende en bijna logische stap was het e-Book met 15 zoete recepten. Daarvan kregen we zo de smaak te pakken dat we in november, 8 maanden na de start, een echt boek hebben.

The Amazing Kitchen - Het kookboek voor de airfryer

The Amazing Kitchen – Hét kookboek voor de airfryer, met 50 recepten voor elk moment van de dag is een geweldig boek geworden (ik straal en glim, ben helemaal niet bevooroordeeld 😉 ).
Het boek is verdeeld in 5 hoofdstukken: ontbijt/lunch, groenten, hoofdgerechten, borrelhapjes en zoete baksels, met bij elk recept (natuurlijk) een kleurenfoto.

The Amazing Kitchen - Het kookboek voor de airfryer

Om je een idee te geven, een van de recepten uit het boek staat op de website: een luxe broodpudding gemaakt met een croissant en verse bosbessen (klik op de foto voor de link naar het recept).

Luxe broodpudding

Ben je nieuwsgierig geworden naar het kookboek, klik dan hier voor een link naar de website met alle informatie over het boek en nog meer tips en recepten voor de airfryer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s