Keukenprinses op sloffen ;-)

Nu eens geen blog over eten, maar over dingen. Ik ben behalve een held op sokken, sinds kort namelijk een overtuigd keukenprinses op sloffen.
Sloffen, ik vond ze altijd vreselijk oubollig, de meeste lelijk en… nou ja, gewoon niet fijn. Tot ik in de winkel van Piet Hein Eek in Eindhoven, op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijzelf, deze handgemaakte sloffen van het merk Glerups uit Denemarken zag.

sloffen-klein

Het was liefde op het eerste gezicht, voor zover dat kan met sloffen 😉 . Mooi modelletje, lekker stofje (vilt) en een leren zool. Vilt is een natuurlijk materiaal, dat door het dragen iets soepeler wordt. Mijn eigen maat (41) zat al ruim, daarom heb ik maar een maatje kleiner genomen. Nu, na enkele maanden dragen, ben ik blij met die beslissing. Ze passen perfect en zijn door het dragen inderdaad iets opgerekt.

Het schijnt dat ze zomer en winter aangenaam aan de voeten zijn. Koel in de zomer, warm in de winter. Voor de wintertest zijn ze al geslaagd, mijn huisschoentjes. Ik draag ze alle dagen en het is zelfs zo erg dat ik meteen mijn schoenen uittrek als ik thuis kom. De waarschuwing op de verpakking is dus terecht: je kunt er verslaafd aan raken 😀

sloffen-klein1

De sloffen, gemaakt dus van vilt, zijn er in verschillende modellen en kleuren, met een leren of rubberen zool. Ik kocht de sloffen met de leren zool omdat ik het mooier vind. Nadeel is dat je er niet mee naar buiten kunt, maar daar zijn het dan ook weer sloffen voor, toch?

Handgemaakt van vilt uit prachtige 100% natuurlijke wol voor ultiem comfort. De meest beroemde en originele vilten pantoffels uit Denemarken. Glerups is een begrip in Scandinavië en veroveren nu ook Nederland! Wie ze ervaren heeft wil echt nooit meer anders.

Zoals aan alle mooie dingen hangt ook hier een prijskaartje aan. Ze zijn niet goedkoop, manlief betaalde er € 69,95 voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s