Aroma Club koffie Winactie

Enkele weken geleden kreeg ik van Aroma Club de vraag of ik hun koffie wilde testen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Koffie, ik kom de dag niet door zonder ;-).

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak, zeker ook waar het koffie betreft. De een houdt van een goed sterke koffie, de ander heeft juist liever een zachte smaak. Het is zeker even zoeken naar wat je het lekkerst vindt en soms is die keuze niet zo gemakkelijk. Aroma Club maakt je keuze iets gemakkelijker met de door henzelf samengestelde 3 blends:

 • Elegant Vesper: een zachte en milde koffie
 • Smooth James: krachtig, maar zeker niet bitter
 • Strong George: voor espresso liefhebbers: een sterke boon
ii_jipv039q1_16427227daea6f70

De koffiebonen komen uit Costa Rica, Colombia en Brazilië, de beste en bekendste koffielanden van de wereld.

Waarom koffiebonen?
De koffiebonen zijn vers gebrand door de zogeheten ‘Slow Roast’ techniek. Dit is een traag brandproces waarbij de smaken en aroma’s optimaal uit de koffieboon worden gehaald. De koffiebonen zijn geschikt voor gebruik in espressomachines en als filterkoffie.
Het voordeel van bonen is dat je telkens voor gebruik een afgemeten portie bonen maalt. Dit komt de smaak van de koffie zeker ten goede. Bewaar het aangebroken pak goed afgesloten op een koele plaats, bijvoorbeeld in de diepvries. Op deze manier blijft de kwaliteit van de koffie het langst goed.

De smaak
Als liefhebber van iets sterkere koffie hebben we onze koffie-automaat om te beginnen gevuld met de Smooth James bonen. De smaak is heerlijk, niet te bitter en zeker niet zuur (want daar houd ik niet zo van). Een mooi crèmelaagje op de koffie, perfect! Maar zeker ook lekker voor cappuccino of een ijskoffie. De Strong George is mijn favoriet als afsluiter van de maaltijd: een straffe espresso doet het altijd goed.
Natuurlijk was ik ook benieuwd naar de smaak als je er filterkoffie mee zet. Ik heb met de Smooth James zelfs cold brew gemaakt. Dit is een koffie die je met een grove maling maakt door deze 24 uur te laten trekken. Lekker!! Het recept volgt later.
Wil je eens iets anders maken, zoals een verfrissende granita van koffie? Klik hier link voor recept.

Koffie granita
Granita van koffie

* WINACTIE *
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je wel eens de koffie van Aroma Club proberen? Van de koffie die ik ontvangen heb ga ik één pak verloten onder mijn volgers! Doe dus mee met de winactie en maak kans op 1 kilo (!) Elegant Vesper koffiebonen.
Wat moet je doen om kans te maken:

 1. Laat in een reactie onder aan dit blog weten wat je favoriete koffiemoment is en met wie je dit zou willen delen.
  Vul in ieder geval een geldend email-adres in (dit wordt niet gepubliceerd), zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
 2. Volg je mij ook op Instagram en Facebook? Ook daar kun je meedoen met de winactie en maak je dus meer kans om te winnen!
 3. Ik zou het leuk vinden als je mijn blog volgt (niet verplicht), zodat je meteen op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwe recepten en je natuurlijk ook niet de uitslag van de winactie mist.

Uit alle reacties maak ik (via loting) één winnaar bekend op 16 augustus. Houdt dus mijn social media kanalen in de gaten!

Benieuwd naar deze heerlijke koffie en kun je niet wachten tot 16 augustus of wil je een van de andere smaken proberen? Bestel dan je eigen keuze koffie met korting op de website: Aromaclub.com. Je ontvangt 30% korting.
Vul bij het afrekenen de volgende kortingscode in: anjasfoodblog.nl

Drink je alleen koffie op het werk?
Dat maakt helemaal niet uit! Aroma Club levert ook aan kantoren en horeca. Benieuwd? Ga dan naar de zakelijke koffie website aromaclub.nl.

NB De producten van deze pagina heb ik gratis ontvangen van Aroma Club. De bevindingen geven mijn eigen mening weer.

2 thoughts

 1. Een zonnige warme zaterdagmiddag op een terras op de markt met een goede vriendin (Rietje), dat vind ik perfect. Maar lekker op mijn balkon (koffie met kokosmelk) vind ik ook heerlijk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s