17x Vegetarische inspiratie

Nationale week zonder vlees:
9 t/m 15 maart

Met de nationale week zonder vlees in aantocht, leek het me wel leuk om eens te inventariseren wat de favoriete vegetarische recepten zijn van de bezoekers op mijn blog. Tof dat al die cijfers op te zoeken zijn! Op nummer één staat de bloemkool uit de oven met tomatensaus:

Bloemkool uit de oven

Hieronder een selectie van de andere favorieten, uiteraard met linkjes naar de recepten… Hoe tof is het ook om te zien dat er naast mijn vaste volgers ook veel bezoekers via Pinterest mijn recepten weten te vinden.

Hoofdgerechten

 1. Mexicaanse Tortillataart uit de oven
 2. Ovenschotel met prei en champignons
 3. Pasta peperonata voor 2 dagen
 4. Traybake met aardappelen, spruitjes en champignons

Bijgerechten

 1. Thais geïnspireerde champignonsalade
 2. Bloemkool curry
 3. Limabonen in Mediterrane saus
 4. Plaattaart met witlof, kaas en noten

Voorgerechten en snacks

 1. Vegetarische burger van linzen of bonen
 2. Geroosterde kikkererwten
 3. Vegetarische loempia’s uit de airfryer
 4. Snelle soep van puntpaprika

Salades

 1. Roodlofsalade
 2. Wortelsalade
 3. Couscoussalade met ei en avocado
 4. Snelle koolsalade met appel


Voor nog meer inspiratie: https://anjasfoodblog.nl/category/vegetarisch/

Auteur: Anja

Hallo, leuk dat je er bent! Om met al mijn bewaarde recepten eindelijk eens wat te gaan doen ben ik dit blog begonnen. Een van mijn favoriete bezigheden is bakken; van brood, gebak tot hartige baksels, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ook probeer ik zo veel mogelijk met de seizoenen mee te koken en pakjes en zakjes te mijden. Mijn inspiratie haal ik uit bewaarde (familie)recepten maar ook uit kookboeken en van internet. Veel leesplezier! Anja

2 thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s