WELKOM OP MIJN BLOG

365 dagen inspiratie

Dit is het motto van mijn blog. Ik probeer je zo veel inspiratie te geven dat je elke dag wel iets lekkers kunt koken of bakken.

Services


Pompoen curry soep

Inspiratie
Ben je op zoek naar recepten om iets lekkers te koken of te bakken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samenwerken
Nieuwe producten testen of reviewen, een kookboek in het zonnetje zetten. Neem contact met me op om de voorwaarden te bespreken.

Over mij
Voor mijn website probeer ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken. Meestal gezond, soms iets minder.

De nieuwste recepten


Tortellini ovenschotel

Deze heerlijke tortellini ovenschotel is snel gemaakt. Gebruik verse tortellini, kies je favoriete vulling (vlees of vega) en voeg er nog wat groenten aan toe. Het makkelijke recept zorgt ervoor dat je met een half uurtje aan tafel kunt.

Pesto zonder pijnboompitten

Alweer een hele tijd geleden las ik het recept van pesto zonder pijnboompitten. Een recept van de Italiaanse sterrenkok Massimo Bottura. Het komt erop neer dat je de pesto maakt met kruiden zoals basilicum, munt en peterselie, knoflook en kaas uiteraard. Ter vervanging van de pijnboompitten gebruikt hij broodkruim. Er zijn veel mensen allergisch voor…

Spiezen met gnocchi, groenten en pesto

Deze spiezen met gnocchi, tomaat en courgette worden nóg lekkerder door (vegan) pesto te gebruiken als marinade en dressing. Rooster ze op de BBQ of in de grillpan. Het recept is makkelijk en snel klaar.

Gnocchi met spinazie en ricotta

Ken je gnocchi? Het is een pasta in de vorm van kussentjes, gemaakt van aardappel en bloem en ze zijn ideaal voor een snelle maaltijd. Gnocchi combineren goed met spinazie en ricotta, net als bijna elke pasta denk ik. Voor dit recept ging ik uit van de ravioli die ik vulde met spinazie en ricotta…

Portugese appeltaartjes met walnoten

De lekkerste appeltaartjes met noten komen uit Portugal! Ik probeerde ze te bakken op de BBQ en dat gaat prima! Dit makkelijke recept wil je proberen en als het regent kan het ook prima in de oven.

Pasta met vis en groenten van de barbecue

Een eenpansgerecht met pasta, vis en groenten van de BBQ. Door de smaak van de geroosterde groenten heeft de pasta geen saus nodig – alleen wat citroensap en lekker veel peper.