
365 dagen inspiratie
Dit is het motto van mijn blog. Ik probeer je zo veel inspiratie te geven dat je elke dag wel iets lekkers kunt koken of bakken.
Services

Inspiratie
Ben je op zoek naar recepten om iets lekkers te koken of te bakken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samenwerken
Nieuwe producten testen of reviewen, een kookboek in het zonnetje zetten. Neem contact met me op om de voorwaarden te bespreken.

Over mij
Voor mijn website probeer ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken. Meestal gezond, soms iets minder.
De nieuwste recepten
Kruidige aardappelschijfjes
Vind je hasselback aardappelen lekker, maar te veel gedoe? Probeer dan eens deze knapperig gebakken kruidige aardappelschijfjes uit de airfryer of oven.
Lekkers voor de lunch: Compote van zomerfruit met lemoncurd en yoghurt
Soms heb je gewoon zin in iets lekkers dat niet al te ongezond is. Probeer eens deze compote van zomerfruit en eet het met yoghurt en lemoncurd of vegan mangocurd.
Salade van artisjokharten en paprika
Recepten voor salades heb je nooit genoeg. Deze salade van artisjokharten, geroosterde paprika en tuinerwten is lekker makkelijk door de artisjokharten uit een pot. Lekker voor de lunch of als voorgerecht.
Lasagne met groenten en vega gehakt
Lasagne, het lekkerst is het knapperige toplaagje. Deze lasagne maakte ik met groenten en vega gehakt. Ja, dat kan en is ideaal als je een dagje zonder vlees wil en toch iedereen blij wilt maken met een heerlijke maaltijd waarin je het vlees niet mist.
Zelf maken: Kruidige tomatensaus
Deze kruidige tomatensaus maak je makkelijk zelf! Wat je nodig hebt zijn 2 blikken tomaten, je favoriete kruiden en 1 maggiblokje. Ook niet onbelangrijk is een beetje tijd, want deze saus heeft een klein uurtje nodig om op smaak te komen. Doe dit dus ’s avonds of op elk ander moment dat je even tijd…
Witlof met brie en walnoten
Witlof met brie en walnoten is een bekende combinatie. Door de witlof in de oven of de airfryer te bakken wordt de smaak zachter en dat is lekker met het licht zoute van de brie en de crunch van de walnoten. Voor een extra zoetje voeg je rode uien marmelade toe.