WELKOM OP MIJN BLOG

365 dagen inspiratie

Dit is het motto van mijn blog. Ik probeer je zo veel inspiratie te geven dat je elke dag wel iets lekkers kunt koken of bakken.

Services


Pompoen curry soep

Inspiratie
Ben je op zoek naar recepten om iets lekkers te koken of te bakken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samenwerken
Nieuwe producten testen of reviewen, een kookboek in het zonnetje zetten. Neem contact met me op om de voorwaarden te bespreken.

Over mij
Voor mijn website probeer ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken. Meestal gezond, soms iets minder.

De nieuwste recepten


Prei gestoomd met krokant laagje

Gestoofde prei met een krokant laagje

Prei uit de stoomoven met een krokant laagje. De stoomoven is ideaal voor het bereiden van groenten. Door met een laagje broodkruim nog even onder de grill te plaatsen wordt het nog nét even lekkerder!

Zelf bakken: de lekkerste pitabroodjes

Zelf pitabroodjes bakken lukt prima met dit recept. Je hoeft nauwelijks te kneden en ze smaken echt vele malen beter dan de voorverpakte versie uit de supermarkt.

Geroosterde bloemkool gevuld met gehakt

De bloemkool wordt gevuld met gehakt en vervolgens in de oven gebakken met een laagje kaas er over. Geef er in de oven gebakken aardappeltjes bij voor een volledige maaltijd.

Tian uit de oven of de airfryer

Dat groenten gezond zijn weten we inmiddels wel. Deze heerlijke tian van courgette en rode ui bak je lekker makkelijk in de oven of de airfryer.

Franse groentesoep: Soupe au pistou

Franse Soupe au pistou, alleen de naam klinkt al lekker! Pistou is de Franse variant van de Italiaanse pesto met dat verschil dat je voor pistou geen pijnboompitten gebruikt.