WELKOM OP MIJN BLOG

365 dagen inspiratie

Dit is het motto van mijn blog. Ik probeer je zo veel inspiratie te geven dat je elke dag wel iets lekkers kunt koken of bakken.

Services


Pompoen curry soep

Inspiratie
Ben je op zoek naar recepten om iets lekkers te koken of te bakken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samenwerken
Nieuwe producten testen of reviewen, een kookboek in het zonnetje zetten. Neem contact met me op om de voorwaarden te bespreken.

Over mij
Voor mijn website probeer ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken. Meestal gezond, soms iets minder.

De nieuwste recepten


Pasta met rucolapesto en limabonen

Rucolapesto geeft deze vegetarische pasta met limabonen en champignons wat extra pit. Voor een extra snelle maaltijd maak je de pesto de avond tevoren.

Millionaire’s shortbread met dulce de leche

Millionaire’s shortbread. Verslavend lekker eigenlijk en veel te gemakkelijk te maken. Wees gewaarschuwd! Je bakt de bodem, daarop een laag karamel en dan de chocolade.

Dulce de leche zelf maken

Dulce de leche is eigenlijk gewoon karamel uit een blikje. Je maakt het van gecondenseerde melk en anders dan met karamel: dit kan niet mislukken. En het is nog lekker ook!

Rabarbertaart met hazelnootvulling

Rabarbertaart met hazelnootvulling

Dit wil je maken! Een rabarbertaart met hazelnootvulling. En wat een juweeltje; door dit blokmotief zeker geschikt voor een feestje.

Tomatensalade met feta en gegrilde asperges

Een lekkere tomatensalade met feta en gegrilde asperges! Proeven vooraf leerde dat de diverse tomaten elk een andere smaak hebben. Verrassend! Al met al een salade bomvol smaak.