WELKOM OP MIJN BLOG

365 dagen inspiratie

Dit is het motto van mijn blog. Ik probeer je zo veel inspiratie te geven dat je elke dag wel iets lekkers kunt koken of bakken.

Services


Pompoen curry soep

Inspiratie
Ben je op zoek naar recepten om iets lekkers te koken of te bakken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samenwerken
Nieuwe producten testen of reviewen, een kookboek in het zonnetje zetten. Neem contact met me op om de voorwaarden te bespreken.

Over mij
Voor mijn website probeer ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken. Meestal gezond, soms iets minder.

De nieuwste recepten


Mac ’n cheese met groenten

Wat is pasta nou zonder kaas? De ultieme combinatie is dan toch wel de mac ’n cheese. Officieel natuurlijk met macaroni, maar ook prima met andere pasta. Daarnaast ga ik het liefst voor de makkelijke versie met een kaas die snel smelt.

Chocolade marmer tulband

Een marmercake van chocolade en vanillecake is op zichzelf al heerlijk. Nog lekkerder wordt deze tulband als je hem rijkelijk overgiet met gesmolten chocolade en fijngehakte chocola. Volg de stappen van het recept voor dit mooie resultaat.

Oventortilla met aardappel en groenten

Deze oventortilla met aardappel en groenten geeft me altijd een vakantiegevoel. Het is een makkelijke ovenschotel waarbij de groenten zoals doperwten, paprika en limabonen voor extra smaak zorgen. Het is niet ingewikkeld te maken en ideaal als je onverwacht eters krijgt, want je hebt snel iets lekkers op tafel staan. Geef er nog een frisse…

Citroen-maanzaad madeleines met glazuur

Madeleines zijn heerlijke cakejes en ideaal als je geen grote cake of tulband wil bakken. Deze variant met citroen en maanzaad maak je extra lekker door citroenglazuur.

Pindakoeken

Pindakoeken, ik ben er dol op! Nu staan ze dan eindelijk op mijn blog. Zó lekker, daarom koop ik ze niet te vaak, want ik zou ze in één keer op kunnen eten ;-). Het makkelijke recept is voor 15 koeken.

Vega kipkerriesalade van kikkererwten

Maak eens een lekkere vegetarische salade voor bij de borrel of de lunch! Deze kerriesalade van kikkererwten smaakt precies als de vertrouwde kipkerriesalade. Het recept is echt heel gemakkelijk, want je gebruikt kikkererwten uit blik. De salade is enkele dagen houdbaar in de koelkast, maar dat haalt hij vast niet. Gestoomd of gekookt Sinds een…