WELKOM OP MIJN BLOG

365 dagen inspiratie

Dit is het motto van mijn blog. Ik probeer je zo veel inspiratie te geven dat je elke dag wel iets lekkers kunt koken of bakken.

Services


Pompoen curry soep

Inspiratie
Ben je op zoek naar recepten om iets lekkers te koken of te bakken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samenwerken
Nieuwe producten testen of reviewen, een kookboek in het zonnetje zetten. Neem contact met me op om de voorwaarden te bespreken.

Over mij
Voor mijn website probeer ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken. Meestal gezond, soms iets minder.

De nieuwste recepten


Labne met kruidige topping

Labne is een oosterse dip en wordt gemaakt van yoghurt die je laat uitlekken. Het lijkt op hangop, maar dan in een hartige versie. Aan labne wordt namelijk zout toegevoegd. Door de labne te garneren met een kruidige topping wordt het een heerlijk voorgerechtje, of onderdeel van een borrelplank. Serveer met een lekker stukje brood of een toastje. Succes verzekerd!

Pompoen gevuld met champignons en linzen

Pompoen met een vulling van champignons en linzen. Een feestelijk hoofdgerecht om de herfst te vieren. Heerlijk met romige aardappelpuree en een frisse salade.

Dessertsaus van rode bessen

Dessertsaus van rode bessen

Met het laatste zomerfruit maak je nog snel de lekkerste dessertsaus, zoals deze van rode bessen. Makkelijk en zonder toevoegingen. Deze saus maakt van elk dessert – yoghurt of ijs – een feestje!

Limburgse vruchtenvlaaitjes

Limburgse vruchtenvlaaitjes

Limburgse vruchtenvlaai is heerlijk gebak. De bodem en het raster wordt gemaakt van gistdeeg en is daardoor minder zoet. Lekker met een vulling van abrikozen of bosbessen.

Deze roomkaas dip met bosui en knoflook

Roomkaas met bosui en knoflook

Deze roomkaas dip met bosui en knoflook is heerlijk als broodbeleg, maar doet het natuurlijk ook goed op een toastje. Met maar 5 ingrediënten en klaar binnen 10 minuten!