WELKOM OP MIJN BLOG

365 dagen inspiratie

Dit is het motto van mijn blog. Ik probeer je zo veel inspiratie te geven dat je elke dag wel iets lekkers kunt koken of bakken.

Services


Pompoen curry soep

Inspiratie
Ben je op zoek naar recepten om iets lekkers te koken of te bakken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samenwerken
Nieuwe producten testen of reviewen, een kookboek in het zonnetje zetten. Neem contact met me op om de voorwaarden te bespreken.

Over mij
Voor mijn website probeer ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken. Meestal gezond, soms iets minder.

De nieuwste recepten


Boerenkool ovenschotel met gehakt

Boerenkool, maar dan anders in een ovenschotel met gehakt, aardappelpuree en zwarte knoflook. Prima voor te bereiden en de volgende dag alleen nog maar opwarmen in de oven.

Swiss meringue maken

Swiss meringue is helemaal niet moeilijk te maken. De eiwitten worden met de suiker verwarmd en dan opgeklopt. Daarna gebruik je het als smaakvolle decoratie op taart, tartelettes of muffins.

Tagliatelle met sardines

Een verrassend lekkere pasta: tagliatelle met sardines en groenten. Bovendien ideaal na een drukke (werk)dag want met dit makkelijke recept kun je na 20 minuten aan tafel.

Snelle maaltijd: Thaise wokschotel met mihoen

De makkelijke maaltijd, ik hou ervan! Dit gerecht is dan ook bij uitstek geschikt als je eens geen zin hebt om te koken en toch gezond wilt eten. De Thaise wokschotel met roerbakgroenten en (vega) kip is echt snel klaar, want je zit met een kwartiertje aan tafel.

Boterkoek met pecannoten en karamel

Boterkoek, maar dan met pecannoten en stukjes karamel. Lekkerder kan het niet worden! De noten geven de boterkoek een extra bite, terwijl de karamel een andere smaak toevoegt. De karamel is natuurlijk best zoet, daarom wat minder suiker dan in het oorspronkelijke recept.

Crunchy kabeljauwburger met honing-mosterd saus

Een crunchy visburger met een lekkere honing-mosterd saus. Gewoon een stuk verse kabeljauwfilet met een jasje van broodkruim, sla, tomaatje, uitje en een lekkere homemade saus erbij. Geen conserveermiddelen of smaakmakers en echt waanzinnig lekker!