WELKOM OP MIJN BLOG

365 dagen inspiratie

Dit is het motto van mijn blog. Ik probeer je zo veel inspiratie te geven dat je elke dag wel iets lekkers kunt koken of bakken.

Services


Pompoen curry soep

Inspiratie
Ben je op zoek naar recepten om iets lekkers te koken of te bakken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samenwerken
Nieuwe producten testen of reviewen, een kookboek in het zonnetje zetten. Neem contact met me op om de voorwaarden te bespreken.

Over mij
Voor mijn website probeer ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken. Meestal gezond, soms iets minder.

De nieuwste recepten


Pizza zonder kneden (No Knead pizza)

Met een goede pizza kun je mij héél blij maken! Deze pizza zonder kneden (no knead pizza), maar wel met “omslaan” tijdens het rijzen. Belegd met geroosterde courgette of tonijn is dit een top recept.

Limabonen met zwarte knoflook, baharat en citroen

Deze limabonen gebakken met zwarte knoflook, baharat en citroen zijn ontzettend lekker. Voor de snelle versie koop ik meestal een blik limabonen. Peulvruchten zijn als je ze alleen maar warm maakt vaak wat saai. Maar probeer eens knoflook en specerijen en je weet niet wat je proeft!

Zwarte knoflook boter

Knoflookboter of kruidenboter met verse kruiden doen het altijd goed als starter van de maaltijd of bij de borrelplank. In dit rijtje past ook prima de Zwarte knoflook boter. Zwarte knoflook is gefermenteerde knoflook. Hij ligt ongeveer 3 weken in de oven en hierdoor gaart hij en krijgt zijn zwarte kleur. Bijkomend voordeel is dat…

Tips voor verfrissende smoothies in de zomer + 3 recepten

Als je op een warme zomerse dag verkoeling zoekt, is een verfrissende smoothie heerlijk. Met zo’n lekker drankje krijg je bovendien allerlei gezonde voedingsstoffen binnen. Wij geven je 3 tips en recepten verfrissende smoothies.

Cruesli Repen met Noten

Deze cruesli repen met noten zijn heerlijk als je zin hebt om te snacken. Ze vullen behoorlijk, dus je zult denk ik niet eindeloos blijven dooreten. Niet té zoet en zeker makkelijk te maken. Lekker om mee te nemen naar het werk en redelijk gezond. Bovendien heb je misschien al deze ingrediënten wel in huis. Ook dat is niet verkeerd!

Hummus, het basisrecept en met basilicum als smaakmaker

Dit basisrecept voor hummus is echt zó goed, je koopt nooit meer kant en klaar uit de winkel! Een goede hummus is zacht van smaak en dat houdt in dat je ook naar hartenlust kunt variëren met andere toevoegingen. Zoals hier met basilicum. Lekker voor op de borrelplank, maar ook bij de lunch of een Oosterse maaltijd.