WELKOM OP MIJN BLOG

365 dagen inspiratie

Dit is het motto van mijn blog. Ik probeer je zo veel inspiratie te geven dat je elke dag wel iets lekkers kunt koken of bakken.

Services


Pompoen curry soep

Inspiratie
Ben je op zoek naar recepten om iets lekkers te koken of te bakken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samenwerken
Nieuwe producten testen of reviewen, een kookboek in het zonnetje zetten. Neem contact met me op om de voorwaarden te bespreken.

Over mij
Voor mijn website probeer ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken. Meestal gezond, soms iets minder.

De nieuwste recepten


Recept voor zachte wafels

Recept voor het bakken van zachte wafels

Zachte wafels zijn mijn favoriet. Heb je een (hartjes)wafelijzer, dan wil je deze wafels zeker eens bakken. Er zit niet te veel suiker in het recept, zodat het wel meevalt met de zoetigheid.

Gebakken limabonen met feta en kruiden

Gebakken limabonen met feta en tuinkruiden

Deze gebakken limabonen met feta en tuinkruiden zijn heerlijk als bijgerecht of vleesvervanger. De limbabonen worden op smaak gebracht met baharat (een Oosters specerijenmengsel) en knoflook en vervolgens gebakken in de pan. Tenslotte strooi je er nog verkruimelde feta en tuinkruiden over. Dit is echt zó lekker, dat moet je eens proberen!

Mini sloffen recept met fruit en slagroom

De basis is krokant, de vulling fris en zoet en een toefje slagroom maakt deze mini sloffen tot een heel erg lekker gebakje! Prima voor te bereiden en vries wat je overhoudt gewoon in voor later.

Nutella cronuts

Nutella cronuts

Op het laatste nippertje inspiratie nodig voor het kerstontbijt? Maak dan eens deze Nutella cronuts. Heb ik geen Nutella in huis dan is het met jam ook heel lekker of denk eens aan amandelpasta met fijngehakte amandelen of amandelschaafsel.
Ik weet wat ik vanmiddag ga bakken!

Crumble met vers fruit

Crumble met fruit is pure verwennerij

Deze crumble met vers fruit is pure verwennerij. Eet hem als lunch met een dot Griekse yoghurt of met een bolletje ijs als dessert. Makkelijk en snel!