WELKOM OP MIJN BLOG

365 dagen inspiratie

Dit is het motto van mijn blog. Ik probeer je zo veel inspiratie te geven dat je elke dag wel iets lekkers kunt koken of bakken.

Services


Pompoen curry soep

Inspiratie
Ben je op zoek naar recepten om iets lekkers te koken of te bakken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samenwerken
Nieuwe producten testen of reviewen, een kookboek in het zonnetje zetten. Neem contact met me op om de voorwaarden te bespreken.

Over mij
Voor mijn website probeer ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken. Meestal gezond, soms iets minder.

De nieuwste recepten


Couscous met groenten, granaatappel en feta

Gestoofde paprika en courgette met couscous, feta en granaatappel is makkelijk te bereiden en staat ook nog eens snel op tafel. De combinatie van feta en granaatappel vind ik heerlijk, het ziet er zomers uit en smaakt goed bij de couscous.

Roerbak van bloemkool, oesterzwammen en limabonen met een Oosters tintje

Dit roerbakgerecht van bloemkool met oesterzwammen en limabonen krijgt een Oosters tintje door toevoeging van baharat, een beetje spicey en heel erg lekker. Het is echt niet moeilijk te maken en staat in een half uurtje op tafel. Serveer met een yoghurtdip, Libanees brood en een frisse salade.

Witlof ovenschotel met aardappelpuree

Deze witlof ovenschotel met aardappelpuree is een heerlijke maaltijd. De witlof wordt gewikkeld in ham, tenslotte nog een laagje kaas en dan de oven in. Prima voor te bereiden en dan alleen nog de oven in.

Basisrecept voor tomatensoep

Met een goed basisrecept voor tomatensoep kun je alle kanten uit. Maak er een tomaten-groentesoep van of een goed gevulde maaltijdsoep of gebruik het als basis voor een tomatensaus. Maak een extra portie en vries het in voor later.

Dessert van romige ricotta met aardbeien

Dit romige dessert met aardbeien en koekjes maak je met ricotta en slagroom. Een dessert in een glaasje is altijd een fijne afsluiting van een etentje. De koekjes kun je natuurlijk ook kopen, dan ben je lekker snel klaar.

Noodles met oesterzwammen, paksoi en sperziebonen

Een heerlijke gezonde maaltijd van mihoen met veel groenten, knapperig gebakken oesterzwam en cashewnoten. Sojasaus en sesamolie zorgen voor extra smaak. Klaar in een half uurtje, lekker simpel en lekker makkelijk!